Buna ziua
hotarirea primei instante de judecata in cazul unui proces de partaj a fost in favoarea ex sotului mentiune "cu apel in 15 zile de la comunicare".
Am asteptat comunicarea ,am facut apel,am depus la primul termen motivele apelului,am primit un al 2 lea termen si surpriza:
s-a ajuns la concluzia ca nu trebuia sa fac apel ci recurs,motiv pt. care am plecat de la tribunal mai debusolata de cum ma dusesem.
care sint variantele si la ce sa ma astept/
multumesc
Nu este nicio problemă în acest sens. Instanţa de apel a calificat calea de atac ca fiind recursul. În aceste condiţii trebuie să aveţi în vedere motivele pe care le invocaţi, temeiul de drept, respectiv încadrarea în unul dintre motivele prev.de art.304 cpc. Totodată instanţa are obligaţia ca in aceste cazuri cînd calea de atac este recursul, să analizeze cauza sub toate aspectele.
Este bine să aveţi avocat pentru că poate să vă ajute mai mult în motivul de nelegalitate al sentinţei pe care aţi atacat-o.
Vă doresc succes.
Este vorba de calificarea data de instanta caii de atac...nu va afecteaza prea mult, trebuie doar sa aveti in vedere unul din cele 10 motive aplicabile la recurs!
Recursul nul
officemvp
V-as solicita o opinie ,cu privire la speta mea.
V-as ruga , in mod respectuos sa-mi spuneti care ar fi forma cai de atac extraordinara si articolul ... (vezi toată discuția)