avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Telefoane cu amenintari si injuraturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Telefoane cu amenintari si injuraturi

In ultima vreme, de cand postez pe avocatnet.ro fel si fel de raspunsuri si informatii juridice, am inceput sa primesc telefoane de amenintari si injuraturi de la adversarii persoanelor pe care le consiliez.
Am primit telefoane de amenintare chiar de la utilizatori avocatnet.ro care erau nemultumiti de raspunsurile primite.

Stiu ce este de facut dpdv juridic.

Intrebarea mea este:

Ar trebui sa ma simt bine ca primesc aceste telefoane sau ar trebui sa ma simt amenintat si sa actionez in consecinta.

Mie mi se pare ca atunci când reusesti sa faci pe cineva sa recurgă la astfel de procedee ... fie inseamna ca ai inceput sa joci intr-o liga superioara... fie...
Sunt eu doar ingâmfat sau aşa e?

Voi ce spuneţi?
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
Albert Kurtyan, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 21:37, 26 Noiembrie 2010
Oare a juca intr-o "liga superioara" inseamna sa fii deranjat cand vrei si cand nu vrei?
Cred ca va puteti considera ca jucand intr-o "liga superioara" atunci cand veniturile dv. cresc considerabil, dar numai daca linistea pierduta nu este mai necesara decat banii.
Parerea mea!

:):):)

Pretul succesului?

Orice fapta/eveniment/situatie are avantaje si dezavantaje.

Doar dvs. puteti aprecia.:)
Eu cred ca fiecare om are stilul lui. Nu trebuie sa va simtiti amenintat de telefoane mail-uri s.a.m.d. Poate sunteti putin incrancenat cateodata, dar consider ca e revigorant sa facem haz de necaz. Oricum este specificat la subsolul paginii ca cel care posteaza este de acord cu termenii si regulamentul forumului si ca discutiile de pe forum nu constituie consultanta juridica. Faptul ca unii dintre adversari va sicaneaza ar trebui sa va dea un sentiment de bine: existati in coasta lor.Toti gresim uneori si de aceea trebuie sa fim toleranti. Mi-ar placea ca activitatea acestui forum sa se desfasoare intr-un spirit de colegialitate.
Care-s acei utilizatori ?
Daca au comis ceva ce considerati incorect, raportati-i administratorilor forumului, cu dovezi cu tot. Daca problema e mai personala... e alta situatie.
Cum pot raporta un anonim stimate BX?
Telefoanele sunt întotdeauna anonime, dar din natura "comunicărilor" am dedus că sunt chestiuni discutate strict pe avocatnet.ro.
Practica mea plătită este foarte restrânsă, într-un domeniu foarte specializat şi este elitistă, să zicem.
Restul consultaţiilor lor sunt gratuite.
Nu este nimic personal, nu am niciun dubiu că reacţiile au apărut ca urmare a activităţii mele pe avocatnet.

Alberto Kurtyan

Alte discuții în legătură

Amenintarea unui necunoscut cu un proces pentru "amenintare" richard1977 richard1977 Buna ziua, ma aflu in fata unui fapt foarte ciudat. Acum mai bine de o luna am pus niste intrebari pe un forum al diasporei romane din America si cineva , un ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Amenintarea virtuala a cuiva de peste ocean richard1977 richard1977 Bună seara. Mai demult am intrat pe un forum al diasporei române cu un cetatean american sau canadian, nu stiu exact , de origine română în polemici. El ... (vezi toată discuția)