In ultima vreme, de cand postez pe avocatnet.ro fel si fel de raspunsuri si informatii juridice, am inceput sa primesc telefoane de amenintari si injuraturi de la adversarii persoanelor pe care le consiliez.
Am primit telefoane de amenintare chiar de la utilizatori avocatnet.ro care erau nemultumiti de raspunsurile primite.
Stiu ce este de facut dpdv juridic.
Intrebarea mea este:
Ar trebui sa ma simt bine ca primesc aceste telefoane sau ar trebui sa ma simt amenintat si sa actionez in consecinta.
Mie mi se pare ca atunci când reusesti sa faci pe cineva sa recurgă la astfel de procedee ... fie inseamna ca ai inceput sa joci intr-o liga superioara... fie...
Sunt eu doar ingâmfat sau aşa e?
Posibil sa aveti dreptate.Eu nu ofer consultanta prin telefon (nu am nici timp si nici dispozitie...uneori) insa...de cate ori s-a intamplat sa fiu contactata (cel putin in ultimii doi ani) nu mi s-a intamplat niciodata astfel de lucruri iar din corespondenta purtata cu colegii/prietenii pe acest forum, despre injuraturi si amenintari, chiar nu am auzit...
Am vizitat site-ul dvs.Incep prin a-mi cere scuze pentru aceasta observatie insa...cred ca si dvs. ati lasat o portita deschisa pentru astfel de evenimente.
Ati scris, la pagina dvs. "Despre" va citez:"Pentru ameninţări şi înjurături: ..." si in continuare scrieti adresa dvs. de site si e-mail.Posibil sa existe oameni care au luat aceasta afirmatie in serios...ce sa zic.Dvs. stiti cel mai bine cum stau lucrurile. Daca persoanele in cauza insista, plangerea penala impotriva acestor persoane care va ameninta/injura, v-ar putea scapa de probleme.Chiar daca sunt anonimi, vor fi identificati la un moment dat.
Daca sunt/exista colegi in situatii similare, cred ca o sa aflam, nu?Eu una, nu cunosc.