avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sunt o femeie foarte dezamagita din toate punctele de vedere.sotul meu lucreaza in spania ,m_a chemat si pe mine acolo si m_a maltratat si fizic si psihic amenintandu_ma ca daca divortez de el ma bate ,ma omoara si imi ia si copilul prin puterea lui financiara(eu am reusit sa plec de la el si sunt in romania si momentan nu lucrez)avem o fetita de 5 anisori care a fost crescuta de mine si implicit de parintii mei.el a plecat din romania de cand avea nici un an.avem casa facuta dar dezavantajul meu e ca eu nu am lucrat cu contract de munca cat am fost acolo.nu vreau sa imi pierd copilul.sunt disperata .si acum ma suna si ma ameninta ca ma omoara si imi ia fata.va rog din suflet sa ma ajute cineva cu un sfat ce sa fac cum sa procedez.va multumesc :(
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 11:09, 30 Noiembrie 2010
mai mult decat atat, aveti o fetita care trebuie sa creasca intr-un mediu normal, plin de iubire si caldura , si nu intr-un mediu plin de stress si de frica.
De dragul ei, trebuie sa FITI PUTERNICA.!!!!
Uitati-va in oglinda in fiecare dimineata, ganditi-va ca poate sunt femei care duc o viata mai nefericita decat a dvs si spuneti-va ca SUNTETI IN STARE DE ORICE !!
VA MULTUMESC ,CA SUNTETI ALATURI DE MINE .PENTRU MINE CONTEAZA FOARTE MULT CA ,CHIAR SI UN OM CARE NU MA CUNOASTE POATE SA MA FACA SA MA SIMT MAI BINE MORAL SI IMI DA PUTERE SA MERG MAI DEPARTE.DUMNEAVOASTRA CREDETI CA E BINE SA DAU DIVORT SAU SA ASTEPT POATE DA EL .CUM AS FI MAI AVANTAJATA?EVIDENT IN PRIVINTA COPILULUI PENTRU CA NU VREAU SUB NICI O FORMA SA O IA CINEVA DE LANGA MINE.M AR AVANTAJA CU CEVA DACA AS RENUNTA LA TOT CE AM DOBANDIT IMPREUNA CU EL PE TIMPUL CASATORIEI DDOAR PENTRU A_MI LASA FATA?MULTUMESC PT SUSTINERE
nu va avantajeaza cu nimic daca renuntati la buurile dobandite in timpul casatoriei.
In plus in Romania,în general copiii sunt incredintati mamelor.
Parerea mea este sa introduceti dvs cerere de divort, (asa ii aratati ca sunteti mai puternica si ca nu MAI sunteti sub papucul lui )
De asemeni, cred ca ar fi indicat sa va luati si un avocat , (o femeie cred ca v-ar intelege mai bine si v-ar sustine mai mult)
Ar trebui sa va ganditi mai mult la dvs, la ce v-ar placea sa faceti , la ca anume ati renuntat pana acum si nu ar fi trebuit .....
Ar trebui sa va analizati viata, sa va dati seama care va sunt prioritatile, si apoi sa FACETI CEVA IN PRIVINTA ASTA !!!!
LUATI ATITUDINE !!!!

Asta sper sa faca toate femeile care traiesc cu asemenea barbati langa ele, sa inteleaga ca sunt capabile sa se descurce singure , oricat de greu ar fi, sa inteleaga ca nu mai exista acel stigmat de "femeie divortata"..........

Fiti puternice !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-e frica sa nu imi ia copiii! leo_lucas leo_lucas buna,am o problema destul de complicata.sunt maritata de 3 ani si avem 2 copii impreuna.sotul meu nu a muncit o zi de cand avem copiii,doar primeste de la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat carmen_adela carmen_adela Sunt o mamica in varsta de 25 de ani. Fetita mea are 3 ani si aproape 8 luni. Am fost casatorita cu tatal ei din 2003 pana in mai 2007 ... (vezi toată discuția)
pot sa-mi pierd fetita? carinadia carinadia As dori sa stiu daca, dupa deschiderea procesului de divort am o relatie extraconjugala, sotul poate invoca acest motiv pt a obtine custodia fetitei in varsta ... (vezi toată discuția)