avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua!

Am urmarit discutiile de pe siteul dvs si am constatat ca ati ajutat multi romani aflati in impas.

Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta cu un sfat.

In urma cu citiva ani am contractat un card de credit. Pina in acest an am fost bun platnic, dar acum n-am mai putut achita sumele datorate. Banca, TBI Credit, mi-a reziliat contractul, iar peste doua zile va sosi executorul judecatoresc cu un politist sa-mi aduca decizia. Eu bani nu am sa le dau. Ce fac? Proprietati pe numele meu nu am. Ce mi se va intimpla? Executorul cum va proceda?

Cind am completat cererea de creditare, am spus ca sunt proprietar fiindca nu era alta optiune decit chirias si stau in gazda. Eu nu eram in niciuna dintre aceste situatii. Executorul judecatoresc spune ca am facut fals in acte si ma anunta cu plingerea penala. Ce fac? Eu nu am vrut sa mint pe nimeni.

Cum procedez?

Ajutati-ma, va rog, cu un sfat!

Mihai Danaila
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:42, 26 Noiembrie 2010
Trebuia sa precizati in cerere ca sunteti chirias si nu proprietar;
Ca sa scapati de o plangere penala si implicit dosar penal pt fals va trebui sa le achitati creditul;
Face-ti un angajament ca le veti plati x... lei pe luna ,timp de o anumita perioada si vor intelege.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasi cipriangnt cipriangnt Am nevoie de un sfat de la cineva competent. Vreau sa evacuez niste chiriasi rau platnici la intretinere. Am semnat cu ei doar un contract prin agentia ... (vezi toată discuția)
Executare silita Boatca Elena Boatca Elena Ce inseamna: \"Contractul de credit este cu titlu executoriu.\" ? Este vorba despre un credit de nevoi personale incheiat la TBI Credit si pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Credit neplătit Gabriela Corina Gabriela Corina Nu am plătit un credit pe care l am făcut acum 12 ani ...tot primesc notificări ce se poate intimpla și ce ma îndrumați sa fac ..multumesc (vezi toată discuția)