avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie

am un teren pe care sunt unic proprietar,daca m-am casatorit autorizatia de constructie poate fi numai pe proprietarul terenului sau pe sot si sotie?
Poate fii emisa in ambele variante, in functie de cum doriti d-voastra.
conform Art.30 din codul familiei bunurile dobandite de catre soti in timpul casatoriei sunt bunuri comune ale sotilor
Indiferent pe ce nume este autorizatia de constructie, daca constructia a fost edificata dupa casatorie, ea devine bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters86398 ContSters86398 bun ziua as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns impreuna cu sotul meu am construit o casa pe terenul socrului-pe numele acestuita Daca ar fi sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu o opinie privind ... Dragos_Franco Dragos_Franco Buna ziua, va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu o opinie privind urmatoarea situatie. Sotia mea a primit mostenire un teren de la parintii ei. Ne-am gandit ... (vezi toată discuția)
Intrebare Gabriel Stefanescu Gabriel Stefanescu Buna Ziua.Am cumparat in 2004 un teren fara constructii pe el cand eram necasatorita.In 2005 m-am casatorit si am construit impreuna cu sotul o casa.Am ... (vezi toată discuția)