Va rog sa ma lamuriti intr-o problema.Sunt angajata la o SC privata, incadrata cu salariul minim de 720 ron ,cu o vechime de 19 ani in munca.Acel spor de 5% vechime se acorda tuturor sau doar daca angajatorul vrea?! Mentionez ca in urma cu cateva luni am intrebat la contabilitate si raspunsul lor a fost ca nu e obligatoriu?
Imi puteti spune daca e obligatoriu pentru toate persoanele angajate cu mai mult de 3 ani vechime sau se aplica doar in sistemul public?!:(
Este obligatoriu pentru toti angajatii cu minim 3 ani vechime, dar unii (legea permite) spun ca acest spor este cuprins in salariul de baza, si in felul asta au rezolvat problema.
Hg23/2013
damym
Rog sa ma lamuriti daca in acest salariu de baza minim brut este cuprins si sporul de vechime. de exemplu eu am salariu de baza 720 lei + spor de vechime 55 ... (vezi toată discuția)
Salar anagjati 2011?
ncris78
Daca am salariati calificati, incadrati cu 720 lei brut, 554 lei net, trebuie sa le maresc salarul de incadrare ca urmare a modificarii salariului minim pe ... (vezi toată discuția)