avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii HG23/2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

HG23/2013

Rog sa ma lamuriti daca in acest salariu de baza minim brut este cuprins si sporul de vechime. de exemplu eu am salariu de baza 720 lei + spor de vechime 55 lei=775 lei. ma incadrez in aceasta lege? de la 720 lei nu trebuie sa ma duca la 750 lei +spor de vechime

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 30 Ianuarie 2013
Se modifica salariul de baza la 750 lei si apoi se adauga sporul de vechime ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca gicubutnaru gicubutnaru La firma la care lucrez sînt angajat ca primitor-distribuitor de materiale.La prima angajare(acum 30 de ani)în această funcţie ,era obligatoriu să ai ... (vezi toată discuția)
Majorare salarii vs. salariu minim garantat Taisa Taisa Buna ziua. Eu tot nu sunt lamurita cu textul HG-urilor anuale privind stabilirea salariului minim garanta in plata. De ex, \\"ART. 2 Pentru ... (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie oana aniela oana aniela Va rog sa mi spuneti daca s a modificat salariul minim pe economie, Multumesc (vezi toată discuția)