avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchiriere spatiu .
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchiriere spatiu .

Doresc sa inchiriez un spatiu anexat unei case ce am scoso la vanzare.
Cel mai recent răspuns: omvesel , utilizator 16:53, 29 Noiembrie 2010
si ce anume doriti sa aflati?
Spatiul anexat este trecut in documentele imobilului si inregistrat la autoritati?
Doresc s a stiu daca voi vinde casa si am un contract de inchiriere a spatiului comercial care nu e in corpul casei,este complect separat, poate merge mai departe acest contract,cu noul proprietar al casei?
Spatiu este separat,este construit cu autorizatie separat de casa,pe terenul meu ,pe care a fost costruita si casa,Intabularea casei este fara acest spatiu comercial.Acum cineva doreste sa investeasca sa faca o activitate mai maricica,si doreste un contract pe 10 ani,cum as putea proceda?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie spatiu comercial pe teren inchiriat gabriell86 gabriell86 buna ziua! Am nevoie de consilierea dumneavoastra in privinta unui lucru. pentru ca proprietarulunui teren nu doreste sa-l vanda doresc sa inchiriez acel teren ... (vezi toată discuția)
Drept de functionare intr-un apartament Kristinnaa Kristinnaa Buna seara! As avea o intrebare: un magazin alimentar poate functiona intr-un apartament in urma unui contract de comodat intre firma si proprietar? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Cadastru intabulare mihrac mihrac Buna ziua.Ma numesc Racoci si as dori sa ma ajutati cu un sfat.....nu mai stiu unde sa merg sa imi rezolv problema.In anul 1990 am cumparat de la mama mea un ... (vezi toată discuția)