avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale drept de functionare intr-un apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

drept de functionare intr-un apartament

Buna seara! As avea o intrebare: un magazin alimentar poate functiona intr-un apartament in urma unui contract de comodat intre firma si proprietar? Mentionez ca am fost chemata la ccc si mi s-a pus in vedere ca nu voi mai primi acordul de functionare daca nu intabulez apartamentul ca spatiu comercial. Apartamentul e al meu si firma la fel dar pana acum am functionat in urma unui contract de comodat.
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 20:56, 25 Mai 2011
Ce inseamna ccc, acolo unde ati fost chemata?
Cristea Marina a scris:

Ce inseamna ccc, acolo unde ati fost chemata?


corp control comercial
ha, ha, ha, eu inca asa ceva nu am mai auzit sa ma oblige sa l intabulez ca spatiu comercial proprietatea mea:)) adica cine hotarastea asta decat singurul proprietar.
doradragan a scris:

ha, ha, ha, eu inca asa ceva nu am mai auzit sa ma oblige sa l intabulez ca spatiu comercial proprietatea mea:)) adica cine hotarastea asta decat singurul proprietar.

Uite ca eu am auzit...si nu mi-a venit sa cred...de aceea am intrebat aici, pe forum...:sorry:
Da, din pacate si eu am auzit, am pe cineva care are o vila mai maricica si doreste sa o inchirieze in regim hotelier. I-au cerut de la primarie sa schimbe destinatia vilei(din casa de locuit) in imobil cu regim hotelier!....#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial Kristinnaa Kristinnaa Buna seara! Care sunt avantajele si dezavantajele schimbarii in Cartea Funciara a unui apartament de locuit in spatiu comercial? Multumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta marcel1995 marcel1995 Eu ca propietarul (persoana fizica ) unui spatiu cu destinatie LOCUINTA am dreptul sa inchiriez ca si spatiu pt petrecere privata ,2. sau am dreptul sa cazez ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)