avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consiliere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consiliere

Ce sanse de reusita sunt in cazul unui proces penal in care inculpatul este acuzat de lipsire de libertate si viol de catre doua prostituate prin declaratii mincinoase.Procesul este pus pe rol in Italia si va incepe la Roma data nefiind inca stabilita deoarece inculpatul este in prezent arestat preventiv in Slovenia in urma emiterii de catre Italia a unui mandat de arestare europeam.Cautiunea pt judecare a fost stabilita de catre sloveni la 100.000euro.Va multumesc anticipat pt sfaturi
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 18:11, 26 Noiembrie 2010
Sansele sunt conditionate de probele care urmeaza sa fie administrate in cauza si de modalitatea de aparare
Intrebarea este ce intelegeti dvs.prin "reusita" ?
Sunt toate sansele sa fie condamnat pentru concurs de infractiuni , ambele foarte grave. In aceste cazuri este exclusa posibilitatea acordarii unei pedepse cu suspendare. Nu cunosc prevederile legii penale italiene cu privire la limitele pedepsei , si normele de procedura , dar in dreptul romanesc exista solutia impacarii si a retragerii plangerii pana la momentul citirii actului de sesizare de catre procuror .Respectivul are dreptul la aparator , care trebuie sa-i poata spune mai bine ce optiuni are , sau care sunt sansele de "reusita"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitatea la furtul calificat ContSters291111 ContSters291111 Ce sanse are o persoana acuzata de complicitate la furtul calificat, care este intr\'un grup infractional ,sa fie eliberata dupa ce a fost arestata preventiv ... (vezi toată discuția)
Arestare in italia pentru contrabanda de tigari antochi monica antochi monica va rog din suflet sa-mi raspunde-ti la urm intrebare.prietenul meu a fost arestat in italia pt ca a fost gasit in microbuz cu vreo 40cartuse de tigari....el ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)