avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arestare in italia pentru contrabanda de tigari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arestare in italia pentru contrabanda de tigari

va rog din suflet sa-mi raspunde-ti la urm intrebare.prietenul meu a fost arestat in italia pt ca a fost gasit in microbuz cu vreo 40cartuse de tigari....el face curse saptamanale si avea si persoane in masina.la roma pe strada a fost oprit, a fost perchezitionat si i s-au confiscat tigarile si arestat.luat cu catuse.fiind vineri nu are cine sa-l judece si sa astepte pana luni,fara telefoane,etc.majoritatea tigarilor erau date la acelasi pret la care au fost luate din slovenia la prieteni neamuri si vecini de acolo...va rog sa-mi spuneti ce sanse are sa scape ?sau cum sa procedeze in cazul asta?nu a avut probleme cu justitia niciodata...multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: antochi monica , utilizator 22:00, 13 Mai 2011
se supune legii italiene. va avea oricum avocat din oficiu iar acesta va lua legatura cu familia
si cam care ar fi legea in italia?pe langa o amenda foarte mare?risca sa stea mai mult in puscarie?un cazier patat care il v-aavea toata viata?multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean al u.e…inchis…cu drepturi… taboo taboo Buna ziua! Va rog din suflet sa-mi oferiti un sfat.ERAM IN CONCEDIU PRIN U.E. cu masina personala ,doua cupluri,dupa ce am stat o noapte la Szeged si una la ... (vezi toată discuția)
Cum e posibil asa ceva ? december december "Curtea de Casatie italiana a decis ca o mama de etnie roma care cerseste pe strada cu propriul copil nu poate fi condamnata pentru exploatare de minori, ... (vezi toată discuția)
Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile ? danyn2008 danyn2008 Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile? Cand vom sti oare sa ne apreciem artistii inainte ca acestia sa plece peste hotare? Cand va sti presa ... (vezi toată discuția)