avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... maistru inainte de a termina scoala de maistri?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

maistru inainte de a termina scoala de maistri?

Pot trece un muncitor in functia de maistru daca este in anul II de studiu la scoala de maistri? Am vazut in codul muncii ca se poate incheia un contract de adaptare profesionala dar nu se specifica daca se poate incheia inainte de a termina scoala.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 21:12, 26 Noiembrie 2010
Contractul de adaptare profesională se încheie o dată cu încheierea contractului individual de muncă sau, după caz, la debutul salariatului în funcţia nouă, la locul de muncă nou sau în colectivul nou, în condiţiile legii.
da, puteti trece pe un post superior un salariat... in functie de performante si regulamentul intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficient salarizare doban doban buna ziua,coeficientul de ierarhizare pentru scoala de maistrii este de 1.3 si se aplica la salariul minim negociat pe unitate ,ce inseamna asta va rog dati un ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa functia de maistru cu studii superioare viasu gabriel claudiu viasu gabriel claudiu Pot fi angajat ca maistru daca nu am scoala de maistrii,in schimb am facultatea terminata cu diploma de licenta.Multumesc (vezi toată discuția)
Contract de adaptare profesionala oana1 oana1 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de adaptare profesionala? Va multumesc anticipat. Oana (vezi toată discuția)