avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... termen solutionare dosar dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

termen solutionare dosar dauna

ce termen de solutionare are un dosar de dauna auto daca la fata locului a avut loc o expertiza a politiei ca urmare a unei vatamari corporale? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mirel-d , utilizator 05:45, 3 Decembrie 2010
Si inca ceva: daca ai posibilitatea afla daca a castigat cineva vreun proces cu aceasta firma imposibila. Am auzit si eu ca are tot ce ii trebuie pentru a nu fi desfintata sau nici macar sanctionata. Daca are atata putere incat sa castige si in instanta...atunci ar fi o problema foarte mare pt tine si poate doar cu comisia europeana cum ai spus tu poti sa iti castigi dreptul la despagubire.
multumesc pentru raspuns am sa va tin la curent.Oricum sunt hotarat sa merg pana la capat.Aceste firme de asigurari nu ar trebui sa existe pe piata
mai este o doamna/domnisoara din cluj care se tot interesa pe internet si incerca din toate puterile sa ii desfinteze... nu stiu daca a reusit pana azi. carpatica e singura de acest fel si nu are nimeni ce sa-i faca pentru asa cum am mai zis are tot ce-i trebuie acolo unde trebuie.
da... Am mai gasit pe cineva pe un alt forum care a deschis un blog pentru a aduna semnaturi de adeziune care incearca sa i scoata de pe piata.Persoana in cauza avea o dauna de 38000euro(daca retin eu bine)si era dispus sa plateasca avocati si toate cheltuielile daca are sustinere.Voi astepta sa vad ce se intampla dupa care daca e nevoie voi lua masuri.Ma gandesc chiar sa mi fac o asigurare la duba(am si un iveco) la carpatica si sa intru din* greseala* in mercedesul domnului inspector sa vedem ce se intampla pentru ca toate au inevitabil un final
Nu stiu cine ar merita mai mult sa aiba masina prin service cateva saptamani: domnul inspector de daune cum ai zis sau cineva din conducerea firmei... Poate ca inspectorul e un simplu angajat care urmeaza doar ordinele sefilor.
In ce stadiu se afla dosarul?

Alte discuții în legătură

Accident rutier laurentiu123 laurentiu123 Buna ziua, in urma cu o luna am avut ghinionul sa am un accident rutier: intr-un sens giratoriu nu mi s-a acordat prioritate. La insistentele partii vinovate ... (vezi toată discuția)
Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica manuela78 manuela78 Afara era polei, ningea, viscolea si eu ma deplasam incet cu microbuzul de transport persoane regulamentar pe banda mea de mers. O masina care venea din fata a ... (vezi toată discuția)