avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... despre mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

despre mediere

nu e neaparata nevoie de a avea facultatea de drept terminata, pentru a putea deveni mediatorsi care sunt ioate activitatile pe care le desfasoara un mediator?unde se fac cursuri de mediator?si autorizatia de unde se va obtine?Va multumesc daca-mi veti raspunde...
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 04:32, 18 Februarie 2011
nu trebuie dreptul, chiar este indicat orice facultate, domenii diferite ! Sunt economisti, psihologi - mediatori. Nu trebuie sa cunosca legi - un mediator, el nu da solutii, nu judeca, doar ajuta partile sa ajunga la o intelegere, fara a fi de partea cuiva... Cursurile se fac de cmediere.ro vedeti aici! Tot ei va elibereaza autorizatia! SUCCES !
Din pacate, pentru a urma cursul de mediator trebuia nu numai sa aveti terminata o facultate, dar sa aveti si vechime in munca minim 3 ani. Nu puteti urma cursul fara indeplinirea acestor conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre avantajul mediatorilor Eugen Enescu Eugen Enescu buna ziua, imi permiteti sa intervin cu o informatie despre avantajul mediatorului , daca se recomanda de instanta medierea si este trimis reclamantul la ... (vezi toată discuția)
Costul cursului de formare ca si mediator TRC TRC Cam care ar fi costul unui curs de mediator? Este ceva termen in care trebuie sa te autorizezi dupa terminarea cursurilor? (vezi toată discuția)
Mediator - vechime pentru intrare in profesie anditaru anditaru As dori sa stiu la ce se refera conditia de 3 ani vechime in munca pe care trebuie sa o indeplinesti pt. a junge mediator.Se refera la vechimea in ... (vezi toată discuția)