avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala - vanzare ziare, reviste...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala - vanzare ziare, reviste...

vrea sa imi deshid o sc individuala in care sa pun vinzare presa dar nu stiu citi bani mi-ar trebui,pt inceput vrea sa inchiriez un spatiu la primarie in aer liber
#-o
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:18, 26 Noiembrie 2010
Si care este intrebara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui pf GeorgianaDorina GeorgianaDorina Doresc sa vad cauciucuri SH si vreau sa mi deschid un PF.Se poate?Ce acte imi trebuiesc?Ce cod caen imi trebuie?Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Consolidare si extindere imobil pers.fizica sau juridica Adrianaroi Adrianaroi Persoana fizica am teren si o constructie veche, as vrea sa consolidez si extind cu inca un etaj constructia veche intr-un atelier de papetarie. Eu detin SC a ... (vezi toată discuția)
Pfa - punct de lucru maristrak maristrak Sunt pfa si am cod 9329/ organizarea de evenimente festive si recreationale. Pana acum am activat ambulant. Doresc sa deschid un club pentru copii in care ... (vezi toată discuția)