avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Consolidare si extindere imobil pers.fizica sau ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Consolidare si extindere imobil pers.fizica sau juridica

Persoana fizica am teren si o constructie veche, as vrea sa consolidez si extind cu inca un etaj constructia veche intr-un atelier de papetarie. Eu detin SC a cerei administrator st. Cum e mai bine sa incep demararea lucrarilor pe persoana fizica sau juridica?
Cel mai recent răspuns: Adrianaroi , utilizator 17:56, 17 Ianuarie 2018
Persoana fizica
Multumesc pt rsp. Banii investiti vor fi tot din SC dividente. Si in plus platesc TVa la toate materialele.
Am solicitat certificat urbanism primarie pe pers. fizica unde a tb sa descriu pt ce anume extind - atelier papetarie. Si mi-au solicitat diverse autorizatii care la randul lor imi solicita usi, pereti ignifuge etc; locuri parcare- costuri mari.
Apoi cand va fi gata in totalitate pe pers.fizica o inchiriez societatii? Cine stabileste si cum suma chiriei? Daca SC nu va avea bani sa plateasca chiria eu ca pers. fizica tot tb sa platesc la stat cei 10%?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere si etajare casa pe o parcela care nu are latimea minima de 12 metri conform p.u.g. parcela are 9.65 metri front stradal si o constructie veche emiladam emiladam Buna ziua vecini mei vor sa construiasca o extindere si etajare in imediata vecinatate a constructiei proprietatea mea noi avand partial constructiile lipite ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu - firma nou infiintata xeonet xeonet Buna seara, Apelez la experienta dvs in legatura cu urmatorul caz: Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, am gasit ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor romeo_m romeo_m Am o problema locuiesc la etajul 1 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din constructie. Initial a avut destinatia de magazin textile (inainte de ... (vezi toată discuția)