avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exploatatie agricola
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exploatatie agricola

Vreau o lamurire in urmatorul caz:sotia are o exploatatie agricola , a depus cerere pentru subventia la bovine, sotul are amenzi, are vreo influienta asupra subventiei tinand cont ca la depunerea cererii sotia a completat o declaratie pe propria raspundere precum ca nu are datorii la bugetul statului sau la bugetul local .Apia a cerut relatii de la primarie despre situatia datoriilor solicitantilor ,cum sa procedeze functionarul de la impozite si taxe, mai ales ca este constrans de primar sa nu treaca in adresa de raspuns ca sotul are amenzi pe motiv ca acestea sunt personale.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:31, 26 Noiembrie 2010
Este adevarat ca amenzile sunt debite personale, dar oare nu sotul este capul exploatatiei?
Eu cred ca functionarul nu ar trebui sa omita aceste debite in conditiile in care acestea exista la momentul la care transmiteti relatiile.
Nici nu cred ca din certificatul de atestare fiscala poate fi exclus vreun debit.
Daca e adresa de relatii, atunci puteti specifica faptul ca amenzile ii apartin sotului, urmand ca APIA sa decida ce va face.
Sau, sa-si plateasca amenzile ca sa nu mai fie discutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie bovine 2013 victor_dorel victor_dorel Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti cum procedez: Pana in 2012 am avut subventie de bovine pe numele tatalui meu care in 13 ianuarie 2013 a decedat. Ca sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie apia niculaucarmen niculaucarmen Am depus la APIA o cerere de acordare a primei de exploatatie specia bovine pentru un numar de 17 capete, aferenta anului 2011. Ca urmare a acestei cereri ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)