avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... \"Asociere in vederea comiterii de infractiuni \"
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"Asociere in vederea comiterii de infractiuni "

Buna ziua ,
Intrebarea mea poate pare un pic mai ciudata , dar sper sa primesc un raspuns

In cazul in care o persoana ma roaga a o ajuta sa promoveze un examen auto , prin ceva metode de copiat , hands-free, etc. si aceasta este prinsa, ce sanctiuni se impun ?? atat pentru cel care "copiaza" cat si pt cel care "dicteaza "...

Ii multumesc anticipat celui , celor, de la care o sa primesc un raspus!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:21, 27 Noiembrie 2010
Nu este vorba de aceasta infractiune.
Numai la aceasta se rezuma ajutorul pe care doriti sa i-l acordati acelei persoane sau va referiti si la alte "modalitati" de ajutor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exmatriculare si santaj ContSters474987 ContSters474987 Buna ziua, sunt student al unei universitati . In urma cu o saptamana am copiat la 2 examene . Nu am fost prins de catre cadrele didactice supraveghetoare in ... (vezi toată discuția)
Problema casti pentru copiat !!! CrissMGC CrissMGC Buna ziua, Revin si eu cu o chestiune ce probabil va va mira... Am postat aici intrucat nu am stiut unde altundeva s-ar incadra mai bine aceasta ... (vezi toată discuția)
Plangere penala - legea 8/96 - drepturi de autor raducutzzu raducutzzu Buna seara, Am probleme cu unul din site-urile pe care le detin. Concret, informatii de pe acesta au fost copiate la virgula pe alte site-uri, unii au ... (vezi toată discuția)