Am fost dat in somaj , am stat in somaj 3 luni , am gasit de lucru la o firma care mi-a facut contract pe perioada determinata de 3 luni ( somajul fiind anulat ) . Dupa aceste trei luni am posibilitatea sa-mi depun actele la AJOFM pentru a -mi continua restul lunilor de somaj ramase sau ... am ramas cu degetul in gura ? #-o
Daca ati foat angajat pe durata determinata de 3 luni, atunci a avut loc suspendarea platii indemnizatiei de somaj.
Repunerea in plata, dupa suspendare, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la data incetarii situatiei care a condus la suspendare.
Lndemnizatie somaj
mihueu
Daca sunt in somaj si nu declar in 3 zile ca am semnat un contract de munca, ce se intampla ? Am semnat un contract de munca pt 2 luni, daca in astea 2 luni ... (vezi toată discuția)
Somaj
speranta1977
Buna ziua, Din 14.01.2015 sunt in somaj. As fi interesta sa stiu daca imi gasesc un loc de munca part time pe perioada determinata daca imi voi pierde somajul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj
saftmiki
Am un salariat care a fost in cresterea copilui 2 ani, a venit a stat 2 saptamani si a plecat in somaj.A stat o luna in somaj si apoi a venit si la-m reangajat ... (vezi toată discuția)