avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa scot copilul din tara fara acordul tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa scot copilul din tara fara acordul tatalui

Sunt in spania si am un baiat de doi ani.in ultima perioada ma inteleg foarte rau cu sotul meu si as dori sa stiu daca lucrurile se vor incheia prost cum sa fac sa ma intorc cu copilul in tara fara acordul lui
Cel mai recent răspuns: gargaritarita , utilizator 12:56, 28 Noiembrie 2010
Copii nu mai sunt inclusi in pasaportul parintilor.Ei au pasaport individual.Puteti sa veniti cu copilul in tara daca aveti actele lui,cetif.nastere,mergeti la ambasada sau consulat si cereti un bilet de calatorie.In tara intentati divort sau stabilirea domiciliului copilului la dvs.Cu hot.de stabilire ii faceti pasaport.
Scuze, nu este bilet ci titlu de calatorie,care vi se elibereaza de ambasada sau consulat,ce aveti mai aproape.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in romania cu bebe... cr3tzulina cr3tzulina sper sa ma poata ajuta cineva...va povestesc... in decembrie trebuie sa ajung in romania,sunt in spania de 4 ani,iar acest an am nascut un baietel,am facut ... (vezi toată discuția)
Acte necesare copiilor nascuti in strainatate pentru a calatorii miha.filip_88 miha.filip_88 as dori sa stiu daca este obligatorie detinerea de certificat romanesc pentru a putea aduce din romania in spania copilul( nascut in spania).certificatul pe ... (vezi toată discuția)
Procura pentru pasaport minor ginaolimpia ginaolimpia Buna ziua, eu sunt o mamica C.R.D.S (Turcia) si am dubla cetatenie.Am o fiica de 6 ani care are aceeasi situatie ca.a.mea. Eu sunt casatorita cu un cetatean ... (vezi toată discuția)