avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare intreprindere individuala

daca vreau sa imi deschid un magazin cu haine second, si imi fac o intreprindere individuala... vreau sa stiu daca nu am calificare...de fapt am terminat facultatea de stiinte economice, contabilitate si informatica de gestiune, dar inca nu am diploma(anul acesta am terminat) , am doar adeverinta.Ma pot justifica cu adeverinta? sau imi trebuie alta calificare?
Cel mai recent răspuns: Noemi Nagy , Consilier juridic 18:10, 30 Noiembrie 2010
Da, va puteti justifica cu adeverinta, diploma de bacalaureat sau orice alt act de studii.
multumesc mult!
In acest caz este necesara adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Studii superioare necesare pentru contabili Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Buna ziua, Am o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult..... Sunt angajata la o firma cu contract individual de munca in timp normal de 8 ore ... (vezi toată discuția)
Ce calificare imi trebuie pe o i.i? alexa_alice alexa_alice buna seara! am terminat contabilitate si informatica de gestiune, acum sunt la master la contabilitate manageriala si audit contabil si vreau sa-mi deschid o ... (vezi toată discuția)