avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre copil

v-am mai contactat si m-ati indrumat catre o ordonanta prezidentiala dar avocata mi spus ca la bucuresti dureaza mult si nu se merita.Procesul este in stadiul apelului dupa ce s-a aprobat recursul,martorii s-au audiat si mai trebuie sa se faca ancheta sociala la locuinta mea si expertiza psihologica a copilului.Pana acum aprox o luna copilul era la bunicii paterni dar l-a mutat la gradinita in bucuresti ,iar eu am aflat doar la proces deoarece fostul sot nu a vrut sa-mi spuna.In continuare refuza sa ma lase sa-l vad dar la proces sustine ca nu ma interesez de copil.As dori sa-l pot vedea sau sa-l iau la sfarsit de saptamana dar nu accepta fostul sot.as dori sa fie o formalitate rapida si sa fie una de compronis pana cand se definitivreaza procesul (la proces a mintit ca are grija o nepoata de copil dar la tel arecunoscut ca este prietena lui).Credeti ca daca merg la protectia copilului se rezolva ceva?ce sfat imi dati ca as dori sa-mi am copilul aproape cat mai repede.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:09, 29 Noiembrie 2010
Puteti sesiza si Protectia Copilului si sa faceti totusi o cerere de Ordonanta Presedintiala care chiar daca nu va va da castig de cauza, reprezinta la probatoriu o dovada in plus a dorintei dvs ca sunteti interesata de minor.
Ordonanta Presedintiala se judeca cu celeritate .
Trebuie sa incercati toate caile permise. Nu uitati sa mentionati in cadrul procesului toate schimbarile intervenite in viata copilului dvs. despre care ar tb sa stiti si pe cat posibil sa aveti martori.
Va rog sa nu mai incepeti mai multe topicuri pentru aceeasi problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala de incredintare minor marius_pop marius_pop as dori si eu o recomandare in leg cu o ordonanta prezidentiala obtinuta de catre sotia mea care ii incredinteaza minorul pe perioada divortului. M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Divort ramona j ramona j Ma aflu in divort cu fostu sot de 1an jumate .Eu am castigat custodia copilului de 5ani la fond si apel iar la recurs i s-a aprobat sa i se-i rejudece ... (vezi toată discuția)