vreti sa spuneti ca vreti sa nu luati in seama ceea ce a dispus vremelnic adevarat instanta , aceste lucruri le aduceti la cunostiinta intantei , si u va recomand sa NU faceti ceva fara sa aveti acorduL instantei , poate sa va duca la inchisoare 'rapirea'' , copilului , anuntati si autoritatea de protectie a copilului
deci fff important tu sa respecti cu strictete ordonanta prezidentiala si ia-ti un avocat. la urmatorul termen vino in instanta cu dovezi clare despre ceea ce sustii tu "7persoanae alcool etc"in rest bafta
Astefel cum vi s-a raspuns, respectati acea ordonanta.
Pentru protectia copilului dvs.avand in vedere ca acum locuieste in conditii "inadecvate", formulati plangere la Autoritatea Tutelara, Directia pentru protectia copilului, din raza teritoriala unde locuieste acum minorul.
Cititi dispozitiile legii nr.272/2004, privind protectia si promovarea drepturilor copilului.
Av. Cermak
merci mult pt informare .Am auzit ca se poate suspenda ordonanta,prin plata unei cautiuni.In acelasi timp sunt foarte curios cat e de reala sansa de a suspenda ordonanta..Tot ce am spus eu e real,dureros si nu renunt nici daca se intoarce lumea cu susul in jos.Voi profita inclusiv de faptul ca sunt alegeri.. si chiar nu cred ca cineva vrea sa se trezeasca cu un control pe cap.Deci care sunt sansele reale.. am uitat sa spun ca am martori chiar din anturajul sotiei mele,dispusi sa depuna marturie , chiar sa ma insoteasca la plangerea facuta catre serviciul de asistenta sociala.In alta ordine de idei ,as dori sa stiu cat de repede se poate derula totul.
magistratul a luat aceasta hotarare pe anumite dovezi ,
dv. vreti binele copilului incercati sa rezolvati pe cala amiabila ca niste oameni civilizati , educati ,
copilul nu este un lucru care nu are suflet , desi daca am analiza bine pana si lucrurile simple ar vrea sa fie tratate bine, sper sa aveti cat mai multa luciditate si simplu puneti-va dv. in locul copilului ,
dupa mine daca as sunt conditiile unde sta acum copilul s-ar putea sa-l incredinteze unei alte familii , sau alte solutii s-ar putea gasi ,
pot sa va intreb si eu ceva ,cum de s-a ajuns sa locuiasca acest copil in aceste conditii , dv. ce credeti ca ar trebui facut ca sa aiba copilul conditii decente , sper sa aveti sinceritatea sa va analizati dv. insiva si sa incercati sa creati minorul o viata fericita cum ar trebui sa fie pt. o familie civizata, sau poate nu sunteti in stare si atunci este alta poveste , numai fericire va doresc