avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salvare copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salvare copil minor

Prin decizia Curtii de Apel Bucuresti trebuie sa-mi duc copilul la domiciliul de baza din Italia la tatal lui. Va precizez ca eu am plecat de acolo dintr-un centru de protectie unde am fost internata cu copilul de catre statul italian, in urma violentelor tatalui asupra mea. Pe rolul Tribunalului din Firenze am deschis proces de incredintare minor care se afla pe rol. Pot printr-o Ordonanta Prezidentiala sa aman plecarea copilui in Italia existand riscul ca acolo sa mearga in centru de protectie nu la domiciliul de baza la tatal lui,pana la incredintarea minorului. Nu uita-ti ca exista o hotarare irevocabila de ducure a minorului. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:05, 6 Februarie 2010
Incercati sa consultati un avocat care sa vada si sa analizeze toate actele.
De principiu, se poate incerca ceva dar trebuie bine analizata situatia.
Puteti incerca si aiurea dar e foarte probabil sa ratati definitiv orice sansa pentru ceea ce vreti.
Nu merge discutat pe vorbe.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statului roman nu-i pasa de copii Schafy Schafy Conform unei hotarari judecatoresti din Romania trebuie sa-mi duc copilul in Italia la resedinta de baza,la tatal lui. Cand am plecat de acolo am plecat din ... (vezi toată discuția)
Proces inapoiere minor Schafy Schafy Sunt o mama disperata. In urma procesului unde am fost acuzata de rapire de minori, de la Curtea de Apel Bucuresti, s-a hotarat prin sentinta definitiva ... (vezi toată discuția)
Ducere copil la tata Schafy Schafy Trebuie sa duc copilul la domiciliul de baza in Italia, la tatal lui in urma procesului de la Curte de apel Bucuresti la care s-a dat o sentinta ... (vezi toată discuția)