avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... preluare credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

preluare credit

va rog frumos sa imi raspundeti daca creditul facut pe numele meu poate fi preluat de catre altcineva , eventual sotul in eventualitatea divortului ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:00, 29 Noiembrie 2010
Puteti dar ca coacreditor deci daca el nu plateste creditul va executa pe dumneavoastra .
Depinde daca banca vrea. E un contract bilateral si dvs. singura nu puteti sa-l modificati in sensul schimbarii debitorului.
Sotul poate sa-si ia un credit personal din care sa ramburseze creditul dvs. integral sau pe jumatate, in functie de intelegerea dintre voi.
Ce fel de credit aveti? Ipotecar?
nu, creditul a fost facut acum aprox 5 ani cand ne-am apucat sa ne construim casa, creditul a fost facut pe numele meu deoarece aveam veniturile mai mari, acum eu vreau sa divortez dar sotul nu vrea sa vanda casa , asa ca ma intreb daca vrea sa imi puna piedici poate sa o faca?Mentionez ca eu vreau sa plec din casa si sa incerc sa imi recuperez macar ce am bagat in ea .Chiar , el poate "dovedi " ca eu nu am contribuit cu nimic daca facturile unele nu le aveam altele au fost pe numele lui ?
nu cred ca nu vrea sa plateasca deoarece vrea sa ramana cu casa dar spune ca singur nu poate acoperi rata, iar eu nu mai vreau sa am de-a face cu asta
Cine a facut Creditul?

Alte discuții în legătură

Partaj casă cumpărată de soț dar reconstruită în timpul căsătoriei. cu ce mă aleg în caz de divorț? Mihaelena1979 Mihaelena1979 Suntem împreună de 15 ani si căsătoriți de 10 ani.Ne-am despărțit deoarece a aparut o alta in viața lui.Stam intr-o casa pe care a cumparat-o de la ... (vezi toată discuția)
Mostenirea se imparte? mixi64 mixi64 Buna ziua! sunt intr-o situatie foarte delicata.am lasat procura sotului ca sa vanda apartamentul meu mostenit de la parinti, eu fiind plecata la munca ,in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!!!am ajuns la concluzia ca vreau sa divortez, casa in ... Deeadragos31 Deeadragos31 Buna ziua!!!am ajuns la concluzia ca vreau sa divortez,casa in care locuim este pe numele mamei și era ridicată înainte ca eu sa locuiesc cu soțul ... (vezi toată discuția)