avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cumpar srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cumpar srl

cumpar srl, fara activitate cu actele la zi si fara datorii la bugetul de stat sau local si catre terti, bilant pe profit ... accept variante
vezi aici
[ link extern ] >
te costa mai mult sa-l cumperi decat sa-l constitui. pentru ca cine ti-l vinde va vrea bani, dupa care te mai costa si sa inregistrezi contractul de cesiune, actul aditional, etc. dai cat nu face;)
Conteaza localitatea in care-si sediul SRL-ul in acest moment?
Vezi sa nu ti-o ei cu firma cumparata.
Mai bine iti faci tu una . E si masi eftin si mai sigur.
daca e pentru scopul de accesare diferite fonduri sau finantari inteleg, dar nici asa pentru ca de obiecei se solicita unminimum de activitate si pentru asta:O

Alte discuții în legătură

Vand srl altfel altfel Vand SRL infiintat in feb 2006, fara datorii la stat, are toate obictele de activitate, capital 200ron. (vezi toată discuția)
Cumpar o firma fara activitate,ce trebuie sa stiu despre o astfel de cumparare? andi avram andi avram Cu respect va rog sa acordati atentie si acestei probleme.Vreau sa cumpar o firma existenta deja,dar fara activitate,ce trebuie sa fac?Ce implica o astfel de ... (vezi toată discuția)
Vand srl bluehill bluehill vand SRL infiintat in 2004 in Timisoara, obiecte de activitate: servicii si comert, neplatitor de TVA, platitor de impozit pe profit, a avut 4 luni de ... (vezi toată discuția)