avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vand SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vand SRL

vand SRL infiintat in 2004 in Timisoara, obiecte de activitate: servicii si comert, neplatitor de TVA, platitor de impozit pe profit, a avut 4 luni de activitate, FARA DATORII LA STAT SAU LA FURNIZORI, a incheiat anul 2005 cu profit. pret: 100 EURO
asigur gratuit intocmirea si depunerea actelor la Registrul Comertului.

contact la: bluehill@clicknet.ro
Cel mai recent răspuns: bobei_horia , utilizator 23:00, 6 Martie 2006
ma intereseaza saa cumpar srl-ul --lasati-mi numarul de tel sau sunati-ma urgent pe numarul asta 0740670980
ma intereseaza saa cumpar srl-ul --lasati-mi numarul de tel sau sunati-ma urgent pe numarul asta 0740670980

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vand srl bluehill bluehill vand SRL infiintat in 2004 in Timisoara, obiecte de activitate: servicii si comert, neplatitor de TVA, platitor de impozit pe profit, a avut 4 luni de ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de clucru Tudor.M Tudor.M Buna ziua. Detin un pfa si fac comert online cu suplimente nutritive, cod caen 4791. Vreau sa-mi deschid un punct de lucru (inchiriez un spatiu) , in cazul ... (vezi toată discuția)
Cumpar srl eu_inginer eu_inginer cumpar srl, fara activitate cu actele la zi si fara datorii la bugetul de stat sau local si catre terti, bilant pe profit ... accept variante (vezi toată discuția)