avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda RATP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda RATP

am avut o plangere de amenda contraventionala (RATP) de 250 lei, pentru anularea unui proces verbal de contraventie din iunie 2010.Instanta mi-a respins plangerea ca neintemeiata pt. ca nu m-am prezentat cu dovada (abonamentul RATP) de la acea data.
As vrea sa stiu unde trebuie achitata amenda?
La sediul RATP sau prin cont bancar
Puteti sa platiti si la administratia fiscala de la locul de domiciliu , care , parerea mea , e cel mai bine , intrucat , daca cei de la RATP au trimis copia procesului verbal in debit , nu se vor mai deranja sa comunice si administratiei fiscale copia chitantei ca ati platit amenda si va trebui sa o prezentati dvs .
problema este ca nu au trimis procesul verbal si nici eu nu stiu sa-l fi primit.
Ati formulat contestatie in instanta ,fara procesul verbal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala cati_toma11 cati_toma11 suspendare permis 30 zile ,amenda,puncte penalizare pentru ciocnire inexistenta,masina nefiind miscata din parcare ..in comunicare ptr prezentare la politie ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva ratp respinsa mariacorina mariacorina Am si eu o mare nelamurire ... in aprilie 2010 am fost prinsa de controlorii ratp neavand abonamentul la mine (abonament valabil ptr luna aprilie) , mi-au ... (vezi toată discuția)
Instiintare plata amenda circulatie fara proces verbal marinelasss marinelasss buna ziua, am primimit de la circa financiara instiintare ca am de platit amenda conform unui proces verbal din luna ianuarie. Nu am luat la cunostinta si ... (vezi toată discuția)