avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cazier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cazier

va rog sa-mi spuneti daca o persoana romana care are cazier poate infiinta un srl si in ce conditii .multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:21, 27 Noiembrie 2010
daca aveti cazier sa nu scrie ca ati vost inchis pentru infractiuni economice .
Veti da la notar o declaratie pe proprie raspundere ca intruniti conditiile legii 31/1990. Si nici sa nu fi fost condamnat pentru infractiuni economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl Daniel Firica Daniel Firica Buna ziua! Am o simpla intrebare: La infiintarea unei societati se cere acea declaratie pe propria raspundere ca indeplinesti conditiile legale ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala la infiintare srl cosmin.d cosmin.d La infiintarea unui srl asociatii sau fondatorii respectivei societatii trebuie sa dea o declaratie notariala ca intrunesc conditiile legale asa cum sant ele ... (vezi toată discuția)
Administrator/fondator/ presedintele consiliului de administratie ancacornelia ancacornelia Buna ziua, doresc sa stiu daca exista vreun impediment in a semna la notar o declaratie pe propria raspundere privind infiintarea unei societati comerciale ... (vezi toată discuția)