avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator/fondator/ presedintele consiliului de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator/fondator/ presedintele consiliului de administratie

Buna ziua, doresc sa stiu daca exista vreun impediment in a semna la notar o declaratie pe propria raspundere privind infiintarea unei societati comerciale desi persoana respectiva a fost condamnata in trecut pentru una sau mai multe fapte prevazute in art.5-8 din Legea 31/1990, a fost reabilitata de drept, nemaifiind inscrisa in cazierul judiciar. Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Iata ce spune Codul Penal
Art. 169

Efectele reabilitării de drept sau judecătoreşti

(1) Reabilitarea face să înceteze decăderile şi interdicţiile, precum şi incapacităţile care rezultă din condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier la pedeapsa de 1 an cu executare cristy812000 cristy812000 In anul 2004 am fost condamnat la o pedeapsa de 1 an de inchisoare cu executare ! As dorii sa aflu dak mai apare in cazierul judiciar ceva dupa atata timp ? ... (vezi toată discuția)
Cum se sterge amenda administrativa? ContSters191851 ContSters191851 Amenda administrativa a fost achitata, nu apare pe cazierul judiciar, insa la angajare intr-o institutie de stat, se cere o fisa de la politie pe care apare ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna , de fapt , in mod practic reabilitarea juridica? instalator1967 instalator1967 Buna ziua In anul 2001 am fost condamnat la un an cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand o ... (vezi toată discuția)