Buna ziua.
Va rog sa-mi dati solutia pntru urmatoarea problema: am contractat un imprumut de la o banca si momentan ma aflu in imposibilitatea de a-mi achita ratele, datorita faptului ca am ramas fara loc de munca si nu am nici un fel de venit, fiind in intretinerea parintilor. Am trimis o scrisoare de informare bancii prin care imi expun problema, iar raspunsul lor a fost ca mi se acorda o perioada de gratie de 6 luni, in care sa platesc doar niste dobanzi, fapt care evident excede posibilitatilor mele. Am chemat banca la conciliere prealabila, conf art 720 din CpC si nu s-a prezentat nimeni. Intrebarea este daca trebuie sa chem la aceasta conciliere si centrala bancii aflata in Bucuresti, creditul fiind luat de la o filiala din alt oras. Au personalitate juridica diferita? Trebuie sa ma adresez doar bancii de unde am luat creditul? Introducerea unei actiuni in instanta unde trebuie sa o fac, in orasul meu?
Banca
lungu nicolae
am luat credit de la europacreditbanc,dupa 10 luni in oras nu mai e filiala baniitrebuie depusi la bancomat,Nu putem sa cerem nici o informatie decit telefonic ... (vezi toată discuția)