avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Procedura concilierii prealabile cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Procedura concilierii prealabile cu banca

Buna ziua.
Va rog sa-mi dati solutia pntru urmatoarea problema: am contractat un imprumut de la o banca si momentan ma aflu in imposibilitatea de a-mi achita ratele, datorita faptului ca am ramas fara loc de munca si nu am nici un fel de venit, fiind in intretinerea parintilor. Am trimis o scrisoare de informare bancii prin care imi expun problema, iar raspunsul lor a fost ca mi se acorda o perioada de gratie de 6 luni, in care sa platesc doar niste dobanzi, fapt care evident excede posibilitatilor mele. Am chemat banca la conciliere prealabila, conf art 720 din CpC si nu s-a prezentat nimeni. Intrebarea este daca trebuie sa chem la aceasta conciliere si centrala bancii aflata in Bucuresti, creditul fiind luat de la o filiala din alt oras. Au personalitate juridica diferita? Trebuie sa ma adresez doar bancii de unde am luat creditul? Introducerea unei actiuni in instanta unde trebuie sa o fac, in orasul meu?
Cel mai recent răspuns: Denean , utilizator 14:17, 27 Noiembrie 2010
Simplu anuntati banca pentru imposibilitate de plata iar daca banca nu da curs cererii anuntati Banca Nationala si ANPC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conciliere conf. prev. art. 720 cpc DanstP DanstP Buna seara tuturor. Rog un sfat. Pe scurt: iulie 2007 am contractat un credit de la o banca. Februarie 2008 doresc sa rambursez anticipat creditul, iar ... (vezi toată discuția)
Banca lungu nicolae lungu nicolae am luat credit de la europacreditbanc,dupa 10 luni in oras nu mai e filiala baniitrebuie depusi la bancomat,Nu putem sa cerem nici o informatie decit telefonic ... (vezi toată discuția)
Actiune civila sau comerciala? dida2010 dida2010 Buna ziua, Actiunea introdusa in instanta privind anularea in baza Legii nr. 193/2000 a unor clauze abuzive dintr-un contract de credit ipotecar este de ... (vezi toată discuția)