avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca

am luat credit de la europacreditbanc,dupa 10 luni in oras nu mai e filiala baniitrebuie depusi la bancomat,Nu putem sa cerem nici o informatie decit telefonic sau sa mergem de la sighisoara la tg mures.Nu am urmarit depunerile noastre la bancomat,dar am primit o scrisoare acasa ca avem o intirziere de 6 luni.Stim ca sintem in urma cu ratele nu vreau sa ma declar direct victima,dar oare e posibil ca si la filiala tg mures sa dispara bani cum dispar la brasov?cum pot sa ajung in posesia actului aditional doar sa merg la tg mures?am copil mic de 17 zile chear nu pot,nu e obligatia lor?sa ma sune cind sint restant e usor.Va multumesc anticipat.
da , sincer nu am auzit de aceasta banca si lucrez de ceva timp in sistem, deci trebuie sa mergeti la un sediu al bancii unde sa solicitati o stare financiara client care sa conyina soldul, si tot ceea ce ati platit dumneavoastra, apoi ei nu au obligatia sa va sune daca sunteti restant la un credit, de obicei notifica in scris debitorul cand este vorba despre o imtarziere. Mergeti la ei cereti lamuriri, si daca sunt evazivi sau nu vor sa va ajute cu detalii faceti o reclamatie la ANPC, totusi nu mi se pare deloc normal ca o sucursala sa dispara si sa nu va anunte in nici un fel.
@lungu nicolae

interventie moderator

Va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie deoarece in acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar manescuEugenia manescuEugenia Avem un credit ipotecar din 2010 pentru care a fost stabilita o rata de 100 euro atunci ,acum platim mult mai mult si am penalitati de intirzieri foarte mari ... (vezi toată discuția)
Executare silita dritaS dritaS buna ziua am contractat un credit in 2008 iar anul trecut am ramas fara loc de munca am fost la banca si l-eam explicat situatia dar au spus ca nu pot face ... (vezi toată discuția)
Probleme ridicare ipoteca msanyix msanyix Buna ziua Solicit ajutorul cunoscatorilor in urmatoarea situatie: Dorim sa cumparam pe firma de la o alta firma un imobil care mai are ipoteca pe el. Am ... (vezi toată discuția)