avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit imobiliar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit imobiliar

Avem un credit ipotecar din 2010 pentru care a fost stabilita o rata de 100 euro atunci ,acum platim mult mai mult si am penalitati de intirzieri foarte mari desi am platit rate chear daca am intirziat din cauza modificarii datei de salarIzare,am solicitat schimbarea datei sa nu mai avem intirzieri si nu au fost deacord si noi mergem tot in pierdere din cauza penalitatilor.Nu stiu cum sa fac in acest caz.Practic noi parca nu am platit nimic sunte-m tot la aceias suma si nu e corect
Incercati ca sesizarile catre banca (inclusiv modificarea datei de plata a ratei) sa fie facute in scris, cu nr. de inregistrare de la banca! Daca demeresurile dvs. nu isi gasesc un raspuns din partea bancii, puteti sa faceti o sesizare la ANPC pe aspectele respective!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision abuziv sau nu vincze vincze Buna ziua, Va deranjez si eu cu o mica nelamurire. In prezent, logodnicul meu are un credit pentru nevoi eprsonale la Brd a carui rata se plateste pana pe ... (vezi toată discuția)
La decizia creditorului , dobanda nu scade chiar daca euribor la 6 luni a scazut jojogirl jojogirl Buna ziua , In contractul meu de credit la art.4 - Dobanda - este stipulata o clauza in care se mentiona ca \"la decizia creditorului , rata dobanzii va fi ... (vezi toată discuția)
In anul 2012 am făcut un credit prima casa cu dobânda indexările ... elenasuch elenasuch In anul 2012 am făcut un credit prima casa cu dobânda indexările creditul este in euro ratele mi se opresc direct din cardul de salariu la fiecare sfârșit ... (vezi toată discuția)