avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un sfat va rog.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un sfat va rog.

Va supun atentiei urmatoarea speta: m-am judecat intr/o cerere in evacuare, am castigat şi cand am mers cu executorul sa ii execut mi-au spus ca de fapt una dintre persoane are si un al doilea prenume, ca persoana cu care m-am judecat eu ,,nu exista ca entitate fizica,,.Am depus o cerere de indreptare eroare, am termen in 2011. Se poate oare ca instanta sa-mi respinga cererea?S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 18:07, 27 Noiembrie 2010
Se pare ca au gasit un motiv sa traga de timp.
Legea micii reforme in justitie prevede interzicerea evacuării persoanelor din locuinţe în intervalul 1 decembrie-1 martie, în cadrul unei proceduri de executare silită, cu excepţia cazurilor în care persoana care solicită executarea şi evacuarea locuinţei nu dispune de un domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita liviu.s liviu.s se poate suspenda executarea silita pe timp de iarna? (vezi toată discuția)
Executari silite-evacuare pe timpul iernii? anamaria30 anamaria30 buna ziua!as dori sa stiu daca : 1-legea,prin care sunt stopate executarile silite pe perioada noiembrie-martie,se aplica si anul acesta. 2-daca aceasta lege ... (vezi toată discuția)
Evacuare pe timp de iarna handsu handsu Daca exista si in Romania ,ca si in alte tari europene, moratoriu de interzicerea evacuarilor , indiferent de motive , in lunile de iarna ? (vezi toată discuția)