avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea cheltuielilor dintr-un proces verbal de ...
Discuție deschisă în Executare silită

executarea cheltuielilor dintr-un proces verbal de cheltuieli de catre un alt executor decat emitentul procesului verbal

Am primit o somatie de o zi prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc o suma de bani care consta din cheltuieli de judecata stabilite in baza unei ordonante presedentiale (pentru care executorul a obtinut incuviintarea instantei) si din cheltuieli stabilite in baza unui alt proces verbal de cheltuieli, emis de un alt executor, in cadrul altui dosar de executare (pentru care nu a obtinut incuviintarea instantei). Mentionez faptul ca o parte din cheltuielile mentionate in primul proces verbal de executare nu au fost inaintate de creditori.
Cum poate un executor sa incerce executarea unor cheltuieli nascute intr-un alt dosar executional?? Art. 371 ind. 7 alin. 2 C.pr.civ. mentioneaza ca, daca creditorul renunta la executare nu mai poate pretinde plata cheltuielilor de executare avansate.

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Cheltuieli executare holiday holiday Poate fi pus in executare procesul verbal emis de executor cu privire la cheltuielile de executare in lipsa incuviintarii date de instanta de executare, cf OUG ... (vezi toată discuția)
Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am urmatoarea problema:astazi am fost instiintata telefonic de un executor judecatoresc ca am de plata o suma de bani cu titlu cheltuieli de judecata (2700 ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)