avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DEPUNEREA UNUI MEMORIU LA UN DOSAR AFLAT IN PRONUNTARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DEPUNEREA UNUI MEMORIU LA UN DOSAR AFLAT IN PRONUNTARE

Daca un dosar ramane in pronuntare, oricare parte din proces mai are posibilitatea depunerii unui memoriu sau a unor observatii scrise ? Si daca da, in ce termen?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:42, 27 Noiembrie 2010
Da, cu conditia ca instanta sa fi acordat un termen (sa fi amanat pronuntarea) pentru a da partilor posibilitatea de a depune note scrise. Se pot depune in toata perioada in care a fost amanata pronuntarea... dar ar fi bine sa nu lasati chiar pe ultima zi, tocmai pentru a avea timp judecatorul de a citi concluziile scrise.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Teoretic,posibilitatea depunerii de documente exista prin serviciul registratura al instantei
Daca instanta nu a solicitat in mod expres depunerea de note/observatii,urmeaza ca pronuntarea sa se realizeze in baza probelor administrate si a concluziilor instantei
Daca inca nu s-a dat hotararea puteti depune note scrise.
Daca se mai amana inca o data pronuntarea dupa aceea veti putea depune din nou concluzii sau note scrise.
Si daca se va mai amana inca o data...iarasi veti putea depune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare lucas1 lucas1 Societatea a fost chemata in instanta in calitate de tert poprit. Citatia a ajuns la societate in data de 5 ( vineri), termenul dat de instanta fiind 9 ... (vezi toată discuția)
Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui proces de partaj? voinea75 voinea75 Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda. Stadiul procesului de partaj: s-au audiat martorii, s-au depus inscrisurile, s-au facut expertize (imobiliara si pe ... (vezi toată discuția)
Este ilegal sa trimit o scrisoare judecatorului care imi va da sentinta? loreenee loreenee Buna seara. In cadrul unui proces penal la ultima sedinta mi s-a dat dreptul de a lua cuvantul. Dar datorita emotiilor m-am fastacit si nu am prea zis ce ... (vezi toată discuția)