avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Societatea a fost chemata in instanta in calitate de tert poprit.
Citatia a ajuns la societate in data de 5 ( vineri), termenul dat de instanta fiind 9 ( marti).Neavand timp sa pregatim apararea nu ne-am prezentat in instanta la termenul din data de 9.Am verificat condica de la Judecatorie si am vazut ca pronuntarea s-a amanat ptr. data de 16 .
Ce inseamna acest lucru?S-a judecat si in lipsa noastra?
Cel mai recent răspuns: ContSters176722 , utilizator 21:27, 11 Noiembrie 2010
Da atat timp cat s-a indeplinit procedura de citare s-a judecat si in lipsa dvs.
Trebuia sa va prezentati si sa solicitati termen in temeiul art 156 C.p.c. Daca s-a amanat pronuntarea faceti totusi niste note scrise pe care le depuneti prin registratura la dosar.

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea unui memoriu la un dosar aflat in pronuntare Florentina_A Florentina_A Daca un dosar ramane in pronuntare, oricare parte din proces mai are posibilitatea depunerii unui memoriu sau a unor observatii scrise ? Si daca da, in ce ... (vezi toată discuția)
Lipsa procedura ? negut negut Va rog sa-mi spuneti ce inseamna \"termen acordat pentru lipsa procedura\".Am un proces cu Primaria,pe legea 10,prin care am cerut masuri reparatorii pt. o ... (vezi toată discuția)
Despre sentita romeo_gl romeo_gl Buna Seara..am un prieten care astazi a avut sentinta. ce sa intamplat azi la proces?ia dat pedeapsa?sau mai dureaza?si de ce? si cat dureaza.. astept ... (vezi toată discuția)