avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mai multi administratori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mai multi administratori

Buna ziua. As dori sa constitui un SRL cu 10 asociati si toti sa fie administratori.
1. Pot ei lucra in societate fara contract de munca? (Doar pe baza ca sunt administratori?) Sau daca societatea lor presteaza servicii la o alta societate - pe baa de contract de colaborare - pott ei desfasura activitate la aceea societate?
2. Daca ei mai au si contract de munca la alte societati trebuie sa faca contract cu CAS pentru pensie si cu CASS pentru sanatate?
Va rog sa-mi scrieti si legislatia aferenta raspunsului.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:14, 28 Noiembrie 2010
Se poate. Trebuie specificat in actul constitutiv ca fiecare are puteri decizionale depline. Raspunsul este afimativ si la celelalte intrebari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator adjunct GraurA GraurA Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL in domeniul medical, eu nu sunt medic si am nevoie in administratie si de un medic. Am fost la registrul comertului si ... (vezi toată discuția)
Administratori cu puteru depline. cine semneaza?? adela05 adela05 Am un SRL cu 4 administratori. In actul constitutiv se prevede astfel: administratorii au puteri depline, lucreaza impreuna. administratorul care reprezinta ... (vezi toată discuția)
Constituire srl cu asociat unic si administrator neasociat!! help pls corbul60 corbul60 Buna, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: Persoana x(viitor administrator SRL) a rezervat denumirea SRL pentru inmatriculare. ... (vezi toată discuția)