avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calculul indemnizatiei pentru cei 2 ani de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calculul indemnizatiei pentru cei 2 ani de crestere a copilului

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine la acest calcul tinand cont ca salariul meu de incadrare este 1500 lei pe parcursul celor 12 luni premergatoare nasterii copilului, cat voi primi indemnizatie lunar in cei 2 ani (bineinteles daca nu se schimba perioada)?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:20, 29 Noiembrie 2010
netul nu brutul X 0.85 = indemnizatia de crestere copil asta daca se revine la 85 % si nu se mai aplica reducerea de 15 %
Daca se aplica reducerea, din rezultat mai scadeti 15%
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
Eva Fekete, Avocat
La un salariu de 1500 lei brut ii corespunde 1081 lei salariu net ... indemnziatia ar fi 85% ...ceea ce inseamna 919 lei la care se aplica diminuarea de 15% potrivit Legii nr.118/2010.
In final, ati beneficiat de o indemnizatie in valoare de 781 lei ...
Va multumesc dar se adauga si cei 200 lei, nu?
Se adauga si cei 200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil Viorica_bomb Viorica_bomb Buna ziua, intrebarea mea care este formula de calcul pentru indemnizatia pentru cresterea copilului si daca din suma rezultata in urma calcului se scade ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului maggia87 maggia87 Buna ziua! M-ar interesa si pe mine modul de calcul al indemnizatiei CCC, cum se calculeaza cei 85%. Eu am salariul minim pe economie pe cartea de munca, dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie care este modalitatea de calcul a indemnizatie pentru concediu pre si post natal. De asemenea, ma intereseaza cum se ... (vezi toată discuția)