avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... reexaminare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

reexaminare

testul 13 din 15 pentru redobandirea permisului auto se poate da de mai multe ori?este adevarat ca daca nu il treci se prelungeste perioada de suspendare?
Cel mai recent răspuns: adyta_ben , utilizator 12:52, 28 Noiembrie 2010
In codul rutier nu se prevede posibilitatea sustinerii de mai multe ori a testului de verificare pentru redobandirea dreptului de a conduce. In schimb daca nu se da acest test in interiorul perioadei de suspendare sau nu este promovat perioada de suspendare se prelumgeste cu 30 zile.
mie mi s-a suspendat premisul pe o perioada de 90 de zile.deci daca nu iau examenul din prima mai primesc inca 30 de zile suspendare pe langa alea 90?si daca trec examenul la a 2 incercare cat tre sa stau fara permis?multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen redobandire permis suspendat vivianna vivianna Buna ziua ! Am avut permisul suspendat pt 90 de zile pt vatamare corporala cu parasirea locului accidentului (si intoarcere dupa 30 de minute). Instanta a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile druje druje Buna,am permisul suspendat pt. depasire de viteza,pt. 90 de zile.Dupa cele 90 de zile mai trebuie sa dau acel examen de redobandire sau nu?Multumesc. (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile daniel123456 daniel123456 Buna ziua. Am fost oprit aseara plecand de la un chef am baut 4 sau 5 pahare de vin si m au oprit politai si a iesi 0.14 si prin urmare am primit fara drept de ... (vezi toată discuția)