Buna ziua.Am si eu o problema ,grava,zic eu.Pe rolul tribunalului se afla un dosar civil privind beneficiul contractului de inchiriere a spatiului,in urma divortului,La primul termen s-a depus o cerere de interventie in nume propriu unde se incearca
pacalirea 'instantei,cerere depusa de mama sotului in care spune ca spatiul i-a apartinut in totalitate si ne-a fost atribuit datorita ei dupa ce ne-am casatorit,si ca sotul meu a locuit cu dumneaei,fals,spatiul nu i-a apartinut niciodata in totalitate,dumneaei a locuit cu o alta familie si sotul meu nu a locuit niciodata cu mama lui,ba mai mult dumneaei avea cerere depusa pt extindere,dar primaria a considerat sa ne atribuie noua spatiul,a fost doar o intamplare,desi aveam contract nu ne-am putut ocupa spatiul decat cu o hotarare jud executorie dupa 2 ani de la incheierea contractului,si ne-a mai chinuit alti ani incercand sa dovedeasca imposibila convietuire cu noi ponegrindu-si fiul.Daca acea cerere de interventie este un caz penal,va rog sa-mi spuneti si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?Mii de multumiri!
Cererea de interventie nu este o proba in dosar. Ca si cererea principala sau intimpinarea ,continutul acesteia trebuie dovedit in instanta prin mijloace de proba. Daca se va dovedi ca nu este conforma adevarului, va fi respinsa.