avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de crestere a copilului

in caz ca beneficiez de concediu de crestere a copilului si in acelasi timp lucrez in strainatate sa castig un ban, legal ce s-ar putea intampla??? va rog sa-mi dati un raspuns.
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 11:04, 29 Noiembrie 2010
persoana care beneficiaza de conc crestere este pers care il ingrijeste efectiv deci cf legii tb sa locuiti cu el la aceiasi adresa permanent si sa il cresteti efectiv. daca aveti venituri impozabile va taie indemnizatia. numai ca veniturile impozabile nefiind in romania. banuiesc ca va ia banii inapoi pe indemnizatie daca sunteti gasit. mentionez ca nu sunt specialist in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract munca functionar public ilia2007 ilia2007 Buna dimineata! am o problema mai delicata si as vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez sau ce as putea facea pentru a-mi fi bine.Sunt functionar public pe o ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)
Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului violetaeu violetaeu Buna ziua, In cazul unei mame studente care doreste sa beneficieze de indemnizatia de crestere a copilului dar a inregistrat venituri sub forma de cadou - ... (vezi toată discuția)