avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare a deciziei de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare a deciziei de concediere

Buna seara,
Un angajator a emis o decizie de anulare a deciziei de concediere,ca urmare a actiunii in instanta aangajatului. Ce efecte poate avea aceasta decizie in desfasurarea procesului si in ce fel poate influenta rezultatul acestuia?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinavulpe , utilizator 21:26, 30 Noiembrie 2010
actiunea promovata in instanta ramane fara obiect.
Nu mi se pare corect.Este evident ca angajatorul se teme ca va pierde procesul,plus ca angajatul a cerut daune morale si salarii cuvenite de la data concedierii pana la data solutionarii procesului,nu este posibil ca angajatorul sa scape pur si simplu !
cristinavulpe a scris:

Buna seara,
Un angajator a emis o decizie de anulare a deciziei de concediere,ca urmare a actiunii in instanta aangajatului. Ce efecte poate avea aceasta decizie in desfasurarea procesului si in ce fel poate influenta rezultatul acestuia?

Multumesc.

Având în vedere că angajatorul a revocat decizia de concediere contestată, este întemeiată admiterea excepţiei lipsei de obiect a contestaţiei.
Ah,deci e ca si cum " scuza-ne,am facut o greseala,poti veni inapoi la munca,dar numai pt ca ne-ai dat in judecata si nu vrem sa pierdem bani.....ce mai conteaza ca te-ai imbolnavit din cauza asta.."
Pai atunci eu zic ca daca un hot fura un bun al cuiva,sa fie iertat daca-l inapoiaza cand e prins de politie,nu?
Traim in Romania si se pare ca asta le da dreptul celor cu bani sa-si bata joc de cei fara...
cauza ramane fara obiect atunci cand vi s-a comunicat decizia de revocare!
in ceea ce priveste daunele se poate continua procesul...

Alte discuții în legătură

Anulare decizie de concediere alynaaaa alynaaaa Am fost angajata la o firma privata X, m-au dat afara abuziv si nelegal cu art. 61 lit d), am contestat decizia in instanta cerand reintegrarea in munca, ... (vezi toată discuția)
Situatie inedita in codul muncii - legalitate re-concediere ContSters83715 ContSters83715 ce parere aveti despre o situatie inedita in care pe fond salariatul concediat castiga si este reintegrat, apoi este concediat din nou? ( cand salariatul ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinare,retinere din salariu jondoe1 jondoe1 cum se procedeaza? ,in urma unei sanctiuni disciplinare angajatului i-au fost opriti din salariu 10%,angajatul merge in instanta iar la termenul de judecata ... (vezi toată discuția)