Am fost angajata la o firma privata X, m-au dat afara abuziv si nelegal cu art. 61 lit d), am contestat decizia in instanta cerand reintegrarea in munca, salariu si daune morale, iar dupa o perioada de timp angajatorul diepune reintegrarea in functia anterioara retroactiv. Mi-am dat seama ca intorcandu-ma in acea societate zilele de munca vor fi numarate am decis sa-mi dau demisia. Cum ar trebui sa procedez astfel incat sa nu pierd salariul pana la data comunicarii reintegrarii in munca si daunele morale?
Instanta s-a pronuntat in litigiul promovat de dvs?
Revocarea deciziei poate interveni chiar dupa sesizarea instantei cu solutionarea contestatiei impotriva deciziei de concediere. Dupa ramanerea definitiva a hotararii instantei de mentinere a deciziei de concediere nu se mai poate revoca intrucat s-ar incalca principiul autoritatii de lucru judecat.
Daca va dati demisia, va trebui sa promovati o noua actiune pentru angajarea raspunderii patrimoniale a angajatorului, intrucat capatul de cerere - anularea deciziei de concediere - a ramas fara obiect.