In urma unui proces - litigiu de munca - am castigat reintegrarea pe postul detinut anterior deciziei de concediere, cat si plata tuturor drepturilor salariale de la data desfacerii si pana la data reintegrarii. Eu daca nu vreau sa ma mai intorc la societate resp...pot sa primesc doar drepturile salariale? Daca drepturile sunt calculate de la concediere si pana la reintegrare (asta analizand logic continutul textului), pot fi tras in vreun fel la raspundere ca nu m-am intors la ei?
Prin decizia instantei judecatoresti, a fost anulat actul care dispune incetarea CIM, deci dumneavoastra in prezent sunteti angajatul acelei societati si pentru a inceta CIM-ul trebuie sa urmati una din caile prevazute in Codul Muncii (acordul partilor sau demisie). Nu puteti invoca doar plata daunelor daca nu va prezentati la serviciu din moment ce dumneavoastra ati solicitat instantei inclusiv repunerea in drepturi a CIM.
Merci de raspuns! Eu sunt actual angajat al unei societati la care nu as vrea sa renunt (oricum daca ma intorc nu voi fi in ochi buni). Ca sa nu-mi pierd actualul loc de munca, nu e nici o cale in care pot face asta? Practic renunt la una din pretentiile mele (daca as renunta si in totatlitate nu cred ca ma vor da in judecata ca nu le-am luat banii). Cu executori judecatoresti am mai discutat si mi-au dat unda verde, cererea fiind pe doua capete, da pot renunta la oricare din ele. Nu sunt in masura sa contrazic pe nimeni, neavand cunostinte in domeniu. Aud multe pareri, insa vreau s-o stiu pe cea legala! Merci mult inca o data