Sasha2010 a scris:
...am primit o vizita de la o vecina, nu stiu cu exactitate in ce apartament locuieste, m-am mutat aici de curand si sunt cea mai tanara din blocul meu) care a avut o reactie foarte exagerata, spuanand ca citez : "Nu esti zdravana la cap sa faci atata galagie, sunt jurist si o sa te dau in judecata, tampito!".
.....
Intrebarea mea este ce este de facut avand in vedere ca am niste vecini isterici iar eu evit sa ma cert asa ca la usa cortului.
Acelei vecine trebuia sa-i raspundeti cu aceeasi moneda, asa ca sa-si controleze pe viitor limbajul tocmai pentru ca a afirmat ca este jurist.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa generalizati si sa spuneti ca vecinii dv sunt isterici...
Daca totusi ati avut conflicte cu mai multi vecini, inseamna ca si dumneavoastra trebuie sa vedeti unde gresiti si sa va schimbati comportamentul si atitudinea fata de ei. Poate asa o sa-si schimbe si ei atitudinea fata de dv.
Apoi, daca ne luam un pic si la data postarii mesajului, deducem ca dv sapati un sant in perete in data de 28 noiembrie, adica duminica la ora 18.
Pai ar trebui sa va mai ganditi un pic si la faptul ca majoritatea romanilor sunt crestini si duminica este sarbatoare, ata legala cat si crestineasca. Oamenii se odihnesc, au musafiri, sarbatoresc si este deranjant sa auzi deasupra ta cum sapa un picamer sau o bormasina in perete, ca sa nu mai spun ca este si un pacat a face acest lucru duminica.