avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasarea

Lucrez intr-o institutie militara si am fost detasata la o alta unitate pe o perioada de cel putin 6 luni. La unitatea la care sunt angajata s-a adus la cunostinta personalului ca la inceputul anului 2011 se vor face restructurari de functii. Va rog sa-mi spuneti daca functia mea poate fi desfiintata pe durata detasarii mele.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IORDAN ELENA , utilizator 09:47, 29 Noiembrie 2010
nu cred ca pot reduce postul in aceste conditii :)
Stie cineva sigur daca se poate desfiinta postul ?
Încetarea contractului individual de muncă al salariatului detaşat se face numai de catre angajatorul care a dispus detaşarea.

din pacate, se poate. eu am fost concediata ( restructurare si reorganizare) in perioada detasarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere post in cic Cecilia P Cecilia P Cadru didactic aflat in concediu pt ingrijirea copilului pana in 15 aug 2010. In martie 2010 se fac reducerile de posturi in scoala., pentru activitatea in ... (vezi toată discuția)
Reintorcerea la servici dupa concediu de crestere a copilului florybalan florybalan buna seara, sotul meu a intrat in cic pe 28 septembrie 2009 pe 3 februarie 2011 fetita noastra face 2 ani. sotul ocupa inainte postul de sef receptie la un ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post salariata gravida smeagull smeagull Buna ziua, Am deschis acest topic cu intentia de a obtine o opinie unitara ca raspuns la intrebarea: Este legala concedierea unei salariate gravide (= care ... (vezi toată discuția)