avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit a doua locinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit a doua locinta

as vrea si eu sa stiu daca sotul meu trebuie sa plateasca impozitul majorat la a doua locuinta.mentionez faptul ca eu am un apartament pe numele meu si el o casa pe numele lui,amandoua dobandite in timpul casatoriei.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:20, 28 Noiembrie 2010
Fiind dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri comune prin aplicarea dispozitiilor codului familiei, rolurile fiscale sunt pe familie, astfel incat cred ca va sunt aplicabile dispozitiile privind impozitul majorat pentru a II-a locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort betty_dumy betty_dumy va scriu in numele mamei mele. acum 20 de ani parintii mei au divortat,mama fiind cea care a intentat divortul ,ramanand cu 4 copii in crestere dintre care 3 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe a doua locuinta sfinxul35 sfinxul35 Detin in proprietate un apartament pe numele meu dinainte de casatorie, in timpul casatoriei am cumparat o garsoniera pe numele sotiei , amandoi avem adresa de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri hrista hrista O persoana casatorita trebuie sa plateasca un impozit pe cladire pe numele ei si al sotului/ sotiei ? pentru un apartament bun comun,sau poate plati unul din ... (vezi toată discuția)