avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu executoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu executoriu

buna ziua! am o nelamurire cu privire la emiterea unui titlu executoriu si a unei somatii de plata pe numele mamei mele care este decedata din 2005.aceasta somatie reprezinta neplata impozitului pe salar in trimestrul 3 anul 2005.doresc sa stiu daca sunt obligata in calitate de mostenitoare sa achit eu suma respectiva si daca se poate rasfrange asupra mea executarea silta.mentionez ca acestea vin de la finante pe adresa unde eu locuiesc,apartamentul l am mostenit de la mama dar acum este pe numele meu. sper sa ma puteti ajuta.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:28, 28 Noiembrie 2010
Atentie orice datorie fata de stat se prescrie in termen de 5 ani.Daca nu au trecut 5 ani si exista un titlu executoriu platiti , pentru ca odata ce ati acceptat succesiunea defunctei ati acceptat atat activul cat si pasivul mostenirii.Poate sa va execute pe dvs fiscul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe casa se prescrie? Torkild Torkild Buna ziua!Trebuie sa achit un impozit la casa in valoare de 3100 de lei care nu a mai fost platit de 6-7 ani.La fisc,figureaza numele bunicului meu care este ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlul executoriu pentru neplata impozit teren agricol transmise pe numele unei persoane decedate anaddam anaddam Buna ziua, Am primit pe numele mamei mele decedate de 12 ani,somatie si titlul executoriu pentru neplata impozitului pe teren agricol. Precizez ca dupa ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie fisc Vranceanud Vranceanud Va rog foarte mult, am nevoie de un sfat, situatia mea este un pic mai complicata si nu stiu ce sa fac. Tatal meu avea o datorie neachitata la fisc, de prin ... (vezi toată discuția)